Anna Hodorvskaya (winnares The Voice Oekraïne) LIVE

zo 01/05
18:00
Anna Hodorovskaya is een 28-jarige Oekraïense zangeres en musicalster. Ze studeerde tien jaar geleden economie in Odessa. Tijdens deze opleiding nam ze als negentienjarig meisje deel aan ‘The Voice Ukraine’ (2013). Met succes: want ze won het programma! Ze werd meteen razend populair bij het grote publiek. Een glansrijke carrière volgde en daarmee maakte ze haar kinderdroom waar. Ze verhuisde naar de hoofdstad Kiev en ging daar studeren aan de ‘Musical University’.
Op 24 februari 2022 werd het leven in Oekraïne op zijn kop gezet en na een aantal dagen schuilen in een kelder, is Anna samen met haar moeder gevlucht naar België.
Samen met zanger Filip Bollaert (Radio guga, Studio Guga, Play Boys – The Cooke & Verhulst Show op VIER, … ) bassist Bert Embrechts (De laatste show band, Vaya Con Dios, Boudewijn de Groot, Stef Bos, …) Jacques Motmans (Studio Guga, GIZON,…) en Toni Vitacollona (DelVitagroup, Bart Defoort Quintet, Kirsten Cornwell Quintet, Rebirth Collective) wil Anna van haar stem haar wapen maken.
Op 1 Mei komt Anna bij ons langs om een concert te geven in onze Social Club.
Het optreden start om 18u.
De keuken is doorlopend open.
Inkom: € 10