VERHUUR

uw activiteit bij Hof den Tuitelaar

Heeft u een feest onder vrienden en familie, of een vergadering met collega’s of uw vereniging?
Hof den Tuitelaar verzorgt uw accommodatie op maat.

Feestzaal
"The Social Club"

Op het gelijkvloers ligt naast het café onze “Social Club”;
Deze charmante feestzaal leunt zich uit voor verschillende festiviteiten zoals verjaardagsfeesten, trouwfeesten, enzovoort.

 • Verjaardagsfeesten
 • Privédrinks 
 • Trouwfeesten
 • Koffietafels
 • Filmavonden, infosessies, gastsprekers, etc.


Weekdagen
Overdag (9u-18u): € 325
Avond: (19u-02u): € 375
Hele dag: € 600

Vrijdag
Overdag (9u-18u): € 325
Avond: (19u-02u): € 550
Hele dag € 750

Zaterdag
Overdag (9u-18u): € 560
Avond: (19u-02u): € 950
Hele dag € 1200

Zondag
Enkel hele dag: € 1600

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Buitentent
La Bohême”

Onze charmante half-open tent omgeven door onze avontuurlijke hof kan in de zomermaanden deels of volledig worden gehuurd.

Onderste helft van de tent “La Bohême”
Weekdagdeel overdag: € 60

(7u tot 12u / 13u tot 18u) behalve op zondag*
Weekdag avond; € 75
(18u30 tot 24u)

Weekend avond; € 225 / avond op vrijdag en zaterdag
(18u30 tot 24u)
Volledige zondag: € 275 
(11u tot 23u)

Volledige tent “La Bohême”
Weekdag dagdeel: € 165
(7u tot 12u / 13u tot 18u) 

Weekdag avond: € 225
(18u30 tot 24u)
Weekend avond: 365
(18u30 tot 24u)

Zaterdag hele dag: € 625
Zondag hele dag: € 950

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

FORMULES

Jouw activiteit in Hof den Tuitelaar.
Naast kinderen willen ook ouders of familie en vrienden entertainen.
Ook hiervoor hebben we een aantal leuke formules.

Kinderfeestjes

Vele kinderen hebben al een fantastisch verjaardagsfeestje gevierd in Hof den Tuitelaar. Naast de leuke thema-activiteiten bieden wij enkele interessante formules aan voor hapjes en drankjes. Indien jullie graag nog iets anders of iets speciaal aan jullie gasten hadden gegeven, kan dit in overleg steeds georganiseerd worden, met dien verstande dat deze steeds door ons huis worden aangeleverd.

Hapjes en drankjes worden steeds afgenomen bij Hof Den Tuitelaar!

In de speeltuin kan naar hartenlust gespeeld worden, in de tuin en het bos kan geravot worden. En voor wie van zijn feestje echt iets speciaal wenst te maken, zijn er verschillende mogelijkheden van themafeestjes als cowboy, prinses of piraat, over knutselen, een clown, tot avonturenparcours en bushcraftactiviteitenNa het feestje krijgt elk kind een leuk aandenken cadeau!

Hapjes en drankjes worden steeds afgenomen bij Hof Den Tuitelaar. 

Formule 1
Formule 2
Formule 3

Clown Max &
De Vuurspuwer

Clown Max zorgt voor tal van verschillende animaties. Denk maar aan ballonknopen, spelletjes, interactieve verhaaltjes, aanleren van circusacts, …

Voor wie nog een extra touch wilt geven aan zijn activiteit is Max ook familiair met spectaculaire vuuracts.

Basecamp Adventures
Activiteiten

Basecamp vzw is een vereniging die haar focus legt op outdoor activiteiten gaande van louter ontspannende tot educatieve programma’s waarbij de coaches en begeleiders zich afstemmen op de leerstijlen en doelstellingen van de deelnemers.

Ervaringsgericht leren, avontuurlijke activiteiten en natuurbeleving staan daarbij centraal binnen de werking van Basecamp.

En wat eten we vanavond…? Onder de rubriek, mag het eens iets anders zijn, stellen we graag ons Steelpannekesbuffet voor. Het is een waar spektakel met heel goede feedback. Sfeer & gezelligheid, en natuurlijk goed eten, verzekerd!

Het Steelpannekesbuffet kan je vergelijken met een gourmet waarbij we het gourmetstel omruilen voor een kampvuur en de kleine “pannekes” ruilen voor iets grotere exemplaren met een lange steel . Jullie maken zelf de gerechtjes klaar in een “steelpanneke”, rechtstreeks boven het vuur.

Wij voorzien alle nodige ingrediënten zodat jullie verschillende top gerechtje kunnen maken! Deze worden in buffetvorm opgesteld, aan jullie om er naar eigen smaak en creativiteit iets lekker van te maken. Er is zowel gevogelte, rund, varken en vis voorzien. Daarnaast natuurlijk ook de nodige kruiden, groenten, slaatjes en koude sausen.

Nog geen (Steelpannekes) kookervaring? Geen probleem. Een Basecamp – medewerker staat je graag bij met raad en daad tijdens je kook ervaring!

Als iedereen voldaan is ruimt onze medewerker alles op. Ondertussen en daarna kunnen jullie blijven genieten van het heerlijk en gezellig kampvuur in de prachtige tuin van Hof Den Tuitelaar.


— €54 —
(tot 12 personen)

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren we je stap per stap hoe je op een veilige manier een handboog hanteert en los in de roos kunt schieten. Na wat oefening kunnen we overgaan tot de echte competitie. Hierbij blijft onze medewerker heel de tijd aanwezig om je schiettechniek bij te sturen en te verbeteren.
Wie is de geboren Robin Hood van de groep?


— €246 —
(per half uur extra +€54)

Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren we je stap per stap hoe je op een veilige manier een kruisboog hanteert en los in de roos kunt schieten. Na wat oefening kunnen we overgaan tot de echte competitie. Hierbij blijft onze medewerker heel de tijd aanwezig om je schiettechniek bij te sturen en te verbeteren.
Wie is de geboren William Tell van de groep?


— €246 —
(per half uur extra +€54)

Laat de Viking in je los!
Onder begeleiding van een ervaren instructeur leren we je stap per stap hoe je op een veilige manier het bijlwerpen hanteert en hoe je met de juiste techniek de hoogste punten kan bekomen. Bijlwerpen heeft dan ook niets met kracht te maken. Maar juist met verfijnde motoriek . Na wat oefening kunnen we overgaan tot de echte competitie of gewoon puur voor de fun verder je stress van je afgooien. Hierbij blijft onze instructeur heel de tijd aanwezig om je werptechniek bij te sturen en te verbeteren.
Het bijlwerpen is ook bekend onder de namen Urban Axe Throwing en Axe Throwing en de ideale activiteit om samen met je vrienden, familie en collega’s te doen in het gezellige kader van Hof Den Tuitelaar.


— €246 —
(per half uur extra +€54)

Basecamp Adventures
Thema wandelingen

Naast spanning en avontuur leert Basekamp ook heel wat bij aan jong en oud!

Ontdek welke themawandelingen we allemaal in ons petto hebben.

Jan De Lichte. Een naam die in de jaren 1740 luidkeels weerklonk in deze streken.
Was hij een volksmenner en vrijheidsstrijder. De nieuwe Robin Hoed die stal van de rijken om het terug te geven aan de armen. Of was hij toch die gemene rondzwervende dief. Die samen met zijn kompanen deze streek onveilig maakte met moord en brand. We zullen het nooit echt te weten komen.

Wat we wel weten is dat Jan De Lichte voor zijn terechtstelling op de grote markt in Aalst op 13 november 1748. Hier, in het Kravaal bos, hun laatste schat begraven heeft. En toeval of niet. Wij hebben de hand kunnen leggen op het naslagwerk van Jan De Lichte zelf. En daarin staat beschreven waar deze schat te vinden is. Echter is dit niet zo vanzelf sprekend. Menige raadsels en listige valstrikken dienen overwonnen te worden om de juiste locatie terug te vinden en de codes te kunnen bemachtigen om de kist te kunnen openen.
Zijn jullie even benieuwd als ons om uit te zoeken waar deze schat te vinden is. Echter is dit niet zo vanzelf sprekend. Menige raadsels en listige valstrikken dienen overwonnen te worden om de juiste locatie terug te vinden en de codes te kunnen bemachtigen om de kist te kunnen openen.

Zijn jullie even benieuwd als ons om uit te zoeken waar deze schat te vinden is? En wat hier dan wel mag inzitten? Ja? Trek dan maar alvast je stevigste schoenen aan!


— €54 —
(tot 12 personen)

Tijdens deze begeleide wandeling maken we kennis met het prachtige Kravaalbos en ontdekken de geheime wereld van de bomen die er huizen. We gaan dieper in op de relatie tussen de bomen onderling en onderhoudt met schimmels, bacteriën, dieren en andere planten.
Door de verschillende story telling momenten kruipen we in de huid van onze voorouders en geven ons een andere kijken op de waarde van deze prachtige grootheden.


— €342 —
(tot 20 deelnemers)

Samen met een ervaren Bushcraft gids gaan we op ontdekking in het prachtige Kravaalbos.
Gedurende de hele wandeling komen we heel wat dingen tegen waarover we graag onze kennis met je delen. Gaande van eetbare planten, dieren en hun sporen,…. En met een openblik kunnen we misschien zelf wat bewoners van het bos spotten.


— €285 —
(tot 20 deelnemers)

Met heel het team samen gaan jullie op pad via verschillende tochttechnieken. Op het traject staan uitdagende en leuke opdrachten op het team te wachten. Enkel door samen te werken kunnen ze de opdracht tot een goed einde brengen en de waardevolle codes bemachtigen. Deze codes geven toegang tot een schatkist met leuke verrassing.


— €474 —
(tot 20 deelnemers)

Circus Melenzias &
zijn beestenboel

Clown Melenzias is geboren en getogen in de circus scene.

Zijn specialiteiten zijn acts met dieren en fakir shows.

Kom luisteren naar zijn piano-spelende kip en check hoe zijn honden kunstjes doen speciaal voor jouw companie!

Animatie met
Arti-Kids

Feestjes met Arti-Kids, die zitten boordevol plezier, ambiance, muziek, dans, kleuren en tevreden pagadders.

Alle formules zijn voorzien van een kinderkaraoke die de kinderen vrij kunnen gebruiken om te dansen en zingen.

De kinderen krijgen ook voldoende tijd om vrij te spelen gedurende de verschillende activiteiten.

 • Kindergrime
 • Ballonplooien
 • Nageltjes lakken
 • Glitter en airbrush tattoo’s

— €150 —
 • Alles uit formule 1
 • Intro van het feestje
 • Verjaardagsliedje
 • Confettikanon
 
— €175 —
 • Alles uit formule 1 & 2
 • Kinderdisco met licht effecten

— €225 —

Knutselen met
Inge & Evi

Artistieke kapoen in huis?

Inge & Evi knutselen met jullie pagadder de tofste creaties en dit afgesteld op jullie wensen.

 • Gedurende twee uur
 • Eigen creatie

 


— €12 / kind —

 

De Piraten
van Tuitoga

Ahoy landrotten!

Op het eiland Tuitogua heeft de legendarische piraat Kaptein Krulsnor een enorme schat begraven. Kapitein Pagadder gaat samen met zijn trouwe piratenbende op zoek om deze schat te bemachtigen.

De prinses
van Kravalia

De mooie prinses van het sprookjesbos “Kravalia” viert een hoffelijk feestje!

We houden een prinsessenbanket met koninklijke hapjes, glaasjes (nep)wijn aan een mooi gedekte tafel.

Prinsessen zien er graag mooi uit. We gaan ons dus verkleden in mooie jurken en gaan ons mooi opmaken of schminken als een prinses.

Een prinsessenspeurtocht, samen zoeken naar de kroon en onderweg prinsessenspelletjes spelen.

Knutselen; wat dacht je van kronen of een schatkistje?

Activiteiten voor jong en oud

Naast de kinderen willen ook de ouders of familie en vrienden misschien wel iets leuk doen die namiddag. Ook hiervoor hebben we een aantal leuke formules:

 • High-noon Tea met scones, zoete gebakjes, een glaasje cava en koffie of thee 9€/pp
 • Tuitelaarwandeling
 • Beer `n Pizza
 • huifkartocht

Verjaardagsdrink, Communie of lentefeest, huwelijk of jubileum, teambuilding en groepsactiviteiten.

Indien er specifieke vragen zijn, bekijken deze graag met jou persoonlijk, om zo snel een offerte op maat aan te kunnen bieden.

Workshops
en cursussen
Communie of lentefeest,
huwelijk of jubileum
Teambuilding
en groepsactiviteiten