Hay Day l Western Swing Festival

za 28/05
vanaf 14u
??? ???
??????? ????? ????????
Op 28 Mei reizen we naar Nashville, Tennessee van begin jaren 60.
Denk aan de ????? ??? ????: country sterren zoals Ernest Tubb, Ray Price, Roy Acuff, Webb Pierce, June Carter, .. True country, én de fundamentele tijd waar Hillbilly en Rock & Roll een liefdeskindje kregen genaamd Rockabilly.
We ontvangen in deze hogere nostalgische Americana sferen als headliner niemand minder dan ??? ??????? ???? ?? ????????? ??? uit Zweden. Deze vijfkoppige band vulden in het verleden volledige pleinen op festivals zoals Summer Jamboree in Italië. Geïnspireerd door honky tonk sounds van de late 50’s en vroege 60’s.
Het voorprogramma wordt geserveerd op een silver platter door topartiesten uit de western swing wereld van eigen bodem: ??????? ????????? is een combo uit Antwerpen, geïnspireerd op Western Swing – het geluid dat in de jaren dertig en veertig de dancehalls van Texas overspoelde.
Het gehele festival wordt muzikaal begeleidt door onze goedgesnorde ?? ????? ?? ??????? met western swing plaatjes uit de 40’s tot 60’s, samen met echte oude opnames van ??????? ??????? ????? ??? ???? ????? ?? ??? ??’?.
???????
14u l ????? ????????
18u l ??????? ?????????
20u l ??? ??????? ???? ?? ????????? ???
22u l ??????? ?????????? ???? ?? ????? ?? ???????